Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0012259 xcla^"
  1. Hodnocení publikační činnosti podle metodiky Rady pro výzkum, vývoj a inovace / Antonín Slabý a kol. .
    In: Sborník studijních materiálů ke kurzu Hodnocení výsledků VaV [84 s.]. ISBN 978-80-7435-351-2 (brož.). Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 29-72 .
    článek

    článek

  2. Jak připravit kvalitní vědecký článek / Ondřej Krejcar .
    In: Sborník studijních materiálů ke kurzu Hodnocení výsledků VaV [84 s.]. ISBN 978-80-7435-351-2 (brož.). Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 17-28 .
    článek

    článek

  3. Metodologie vědecké práce / Ondřej Krejcar .
    In: Sborník studijních materiálů ke kurzu Hodnocení výsledků VaV [84 s.]. ISBN 978-80-7435-351-2 (brož.). Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 5-16 .
    článek

    článek

  4. Nová verze OBD a její využívání / Martina Valášková .
    In: Sborník studijních materiálů ke kurzu Odborné publikování, citační etika a autorské právo s podporou ICT [[72] s.]. ISBN 978-80-7435-273-7 (brož.). Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 53-72 .
    článek

    článek

  5. Publikační činnost - nutnost, šance, reklama / Jan Chromý .
    In: Modernizace vysokoškolské výuky technických předmětů. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Modernizace vysokoškolské výuky technických předmětů. s. 50-53 .
    článek

    článek

  6. Výběr ze společné přednáškové a publikační aktivity Vojtěcha Soulka a Karla Bartáka / Karel Barták, Vojtěch Soulek (in memoriam) .
    In: Kinantropologické dny MUDr. V. Soulka na téma Optimální působení tělesné zátěže [360 s.]. ISBN 80-7041-388-3 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2001. S. 9-14 .
    článek

    článek

  7. Zkušenosti s uznáváním výsledků do RIV / Alena Turečková .
    In: Sborník studijních materiálů ke kurzu Hodnocení výsledků VaV [84 s.]. ISBN 978-80-7435-351-2 (brož.). Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 73-84 .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.