Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 25  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0012305 xcla^"
  1. Benchmarking in the quality of midwifery care / Petra Pavlová, Eva Sedláčková, Markéta Moravcová, Jana Holá .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Economic Days 2015. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015 [353 stran]. ISBN 978-80-7435-550-9. S. 91-96 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_5.pdf .
    článek

    článek

  2. Benchmarking v kvalitě zdravotnické péče = Benchmarking in the quality of health care / Petra Pavlova, Jana Holá, Markéta Moravcová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2014. Hradec Králové : Gaudeamus, 2014 [469 s.]. ISBN 978-80-7435-367-3 (brož.). S. 402-409 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2014_2.pdf .
    článek

    článek

  3. Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky [elektronický zdroj] = Czech cuisine in the context of culinary tourism / Michal Trousil .
    In: Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK [1 elektronický optický disk (CD-ROM)]. ISBN 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) Univerzita Hradec Králové. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. s. 76-84 .
    článek

    článek

  4. Dimenze kvality služeb cestovního ruchu = Quality dimensions in tourism services / Ida Vajčnerová, Kateřina Ryglová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2014. Hradec Králové : Gaudeamus, 2014 [476 s.]. ISBN 978-80-7435-368-0 (brož.). S. 353-360 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2014_3.pdf .
    článek

    článek

  5. The European patient of the future and his reguirements to the system of the healthcare = Evropský pacient budoucnosti a jeho požadavky na systém zdravotní péče / Andrea Žejdlová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2008 [168 s. + 1 CD-ROM]. ISBN 978-80-7041-202-2 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2008. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. s. 167 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2008.pdf .
    článek

    článek

  6. Hlavní podmínky pro tvorbu kvalitních služeb v agroturistice = Main conditions for making quality service agrotourism / Klára Królová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2011 [405 s.]. ISBN 978-80-7435-100-6 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 162-165 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_1.pdf .
    článek

    článek

  7. Hodnocení kvality služby sociální prevence raná péče klienty = Quality assessment of social preventiv services of early intervention evaluated by clients / Zdenka Šándorová .
    In: Profesionalita, perspektivy a rozvoj sociální práce [724 s.]. ISBN 978-80-7435-359-8 (brož.) Profesionalita, perspektivy a rozvoj sociální práce (konference. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 651-657 .
    článek

    článek

  8. Hodnocení udržitelnosti ve službách cestovního ruchu = Evaluation of sustainability in tourism services / Michal Burian, Kateřina Gryndlerová .
    In: Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu (konference. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu. s. 128-137 : 1 graf, 2 tb. .
    článek

    článek

  9. IPA, SERVQUAL a SERVPERF v hodnocení kvality hotelových služeb = IPA - SERVQUAL - SERVPERF in evaluation quality of hotel services / Ida Vajčnerová, Kateřina Ryglová .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradecké ekonomické dny 2015. Hradec Králové : Gaudeamus, 2015 [407 stran]. ISBN 978-80-7435-548-6. S. 288-299 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_3.pdf .
    článek

    článek

  10. Konkurence v profesionalizaci a standardizaci terénní sociální práce = Competition in the professionalization and standardization of the terrain social work / Hana Synková .
    In: Profesionalita, perspektivy a rozvoj sociální práce (konference. Profesionalita, perspektivy a rozvoj sociální práce. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013 [724 s.]. ISBN 978-80-7435-359-8 (brož.). S. 338-344 .
    článek

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.