Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 27  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0012673 amg^"
  1. Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě / Ruth Bondyová ; [ilustrace Jiří Slíva] . V Praze : Nakladatelství Franze Kafky, 2008 . 177 s . ISBN 978-80-86911-16-8 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Čítanka o jídle, aneb, Jak se tenkrát jídávalo : (s recepty našich pra/babiček) / Eva A. Schmidtová . V Praze : Knihař, 2012 . 205 s . ISBN 978-80-86292-50-2 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel / Michael Pollan ; [přeložila Jitka Fialová] . Praha : Argo : Dokořán, 2013 . 367 stran . ISBN 978-80-257-0896-5 (Argo ; vázáno). ISBN 978-80-7363-569-5 (Dokořán ; vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Essen ohne Sinn und Verstand : wie die Lebensmittelindustrie uns manipuliert / Brian Wansink ; aus dem Englischen von Sonja Hauser . Frankfurt : Campus, c2008 . 213 s . ISBN 978-3-593-38415-3 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Essen und Trinken im Bedeutungswandel : der önogastronomische Tourismus als Vermarktungsform regionaltypischer Produkte / Christina Hohm . Saarbrücken : VDM Verlag Dr. Müller, 2008 . 190 s . ISBN 978-3-8364-9744-2 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Faisons les courses! / Joy Olivier  Recanati : ELi, [2012]  ©2012 . 1 hra . ISBN 978-88-536-1368-4 (krabice s herními prvky) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Faisons les courses!

    3D

  8. Fast food Gesellschaft : fette Gewinne, faules System / Eric Schlosser ; aus dem Amerikanischen von Heike Schlatterer . München : Riemann, 2003 . 447 s . ISBN 3-570-50043-8 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. Food in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler . London : Hodder Arnold, 2001 . xii, 328 s . ISBN 0-340-72004-2 (brož.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  10. Food is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld. . New York : Columbia University Press, 2006 . xii, 149 s . ISBN 0-231-13790-7 (váz.) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.