Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0013127 amg^"
  1. . Moskva : Metallurgija, 1987 . 661 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Kov v ranoslovanskom umení . Bratislava : Tatran, 1981 . 101 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1977 . 117 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. . Leipzig : VEB Fachbuchverlag, c1975 . s 432 [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1969 . 707 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Rudnyje mestoroždenija SŠA. Tom 1., Nauka o Zemle . Moskva : Mir, 1972 . 660 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Das Schleifen und Polieren Metalle Werkstattbücher für Betriebsbeamte, Konstrukture und Facharbeiter . Berlin : Springer-Verlag . 64 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Theorie : Berechnung / Richtwerte . Berlin : VEB Verlag Technik, c1973 . 336 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. . Ravensburg : Otto Maier, 1969 . 119 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. Technologie kovových materiálů / Václav Pilous . Plzeň : Západočeská univerzita, 2001 . 125 s . ISBN 80-7082-811-0 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.