Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0013607 amg^"
  1. Amazing characters : Bram Stroker, Roberta Simpson Brown, Adele Geras, Maria Leach, Stephen King, Evelyn Waugh, Edgar Allan Poe, Felix Boyd, Frederic Brown, Agatha Christie / by Guglielmo Corrado Interact with literature . Genova : Cideb, 1998 . 179 s . ISBN 88-7754-375-2 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. The Cambridge companion to gothic fiction / edited by Jerrold E. Hogle  Cambridge : Cambridge University Press, 2002 . xxv, 327 stran . ISBN 0-521-79466-8 (brožováno). ISBN 978-0-521-79466-4 (dotisk ; brožováno). ISBN 0-521-79124-3 (vázáno) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Groza po czesku : przypadki literackie / Patrycjusz Pająk  Warszawa : Wydział Polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego, 2014 . 480 stran . ISBN 978-83-62100-67-5 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Horror : a literary history / edited by Xavier Aldana Reyes  London : British Library, 2016 . 232 stran . ISBN 978-0-7123-5607-7 (vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Hrůza v české literatuře / Patrycjusz Pająk ; z polského originálu Groza po czesku. Przypadki literackie ... přeložila Michala Benešová  Praha : Academia, 2017 . 451 stran . ISBN 978-80-200-2678-1 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Od laciného optimismu k hororu : k historii a patologii dvou odvětví literárního braku . Praha : Melantrich, 1989 . 245 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.