Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0015270 amg^"
  1. Formy prověřování žákovských vědomostí a jejich výchovný význam / Miroslav Pařízek Učitelé o své praxi . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 . 86 s .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  2. Knowledge and communication : essays on the information chain / edited by A. J. Meadows . London : Library Association, 1991 . 164 s . ISBN 0-85157-454-8 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Pisa SK 2003 : národná správa . Bratislava : Štátny pedagogický ústav, 2004 . 38 s . ISBN 80-85756-87-0 (brož.) .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000
  4. Testy vědomostí . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1971 . 130 s .   [6, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  5. Trénink paměti pro každý věk / Jitka Suchá . Praha : Portál, 2008 . 202 s . ISBN 978-80-7367-438-0 (brož.) .   [2, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0110
  6. Velká kniha nových testů : vědomostní testy pro dospělé / Jürgen Brück, Martina Rüter, Jörg Werremeyer ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Brejlová] . Praha : Grada, 2007 . 432 s . ISBN 978-80-247-1831-6 (brož.) .   [4, z toho volných 3, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
    Prezenčně1000
  7. Visual tools for transforming information into knowledge / David Hyerle ; prologue by Arthur L. Costa ; foreword by Robert J. Marzano . Thousand Oaks : Corwin Press, 2009 . xx, 167 stran . ISBN 978-1-4129-2427-6 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.