Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0016530 amg^"
  1. Diferencované řízení vztahů se zákazníky : [moderní strategie růstu výkonnosti podniku] / Hana Lošťáková a kolektiv . Praha : Grada, 2009 . 268 s . ISBN 978-80-247-3155-1 (váz.) .   [5, z toho volných 5]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0500
  2. Hodnota pro zákazníka / Radim Vlček . Praha : Management Press, 2002 . 443 s . ISBN 80-7261-068-6 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Hodnotové inženýrství : cesta k dosažení komerčně úspěšného výrobku / Vladimír Dostál, Jaroslav Loubal, František Bartes . Ostrava : Key Publishing, 2009 . 375 s . ISBN 978-80-7418-003-3 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200905/contents/nkc20091928004_1.pdf .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  4. Hodnotový management : moderní koncepce řízení inovací . Praha : Management Press, 1992 . 102s . ISBN 80-85603-09-8 : .   [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  5. Oceňování technologií : podnikatelské a finanční aspekty výzkumu a vývoje / F. Peter Boer ; [překlad Petr Holec] . Brno : Zoner Press, 2007 . 429 s . ISBN 978-80-86815-66-4 (váz.) : . http://toc.nkp.cz/NKC/200707/contents/nkc20071726072_1.pdf .   [90, z toho volných 89, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK08900
    Prezenčně1000
  6. Řízení hodnoty podniku, aneb, Nedělejme z podniku záhadu / vedoucí autorského kolektivu Inka Neumaierová ; autorský kolektiv Gabriela Leciánová ... [et al.] . Praha : Profess Consulting, c2005 . 233 s . ISBN 80-7259-022-7 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.