Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0019055 amg^"
  1. The Aegean from Bronze Age to Iron Age : continuity and change between the twelfth and eighth centuries BC / Oliver Dickinson . London : Routledge&Kegan Paul, 2006 ; New York . xvi, 298 s . ISBN 0-415-13590-7 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  2. The home of the heroes : the Aegean before the Greeks / Sinclair Hood . London : Thames and Hudson, 1967 . 144 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Katedra výtvarné revize0100
  3. O staré řecké společnosti : Egejská oblast v pravěku / George Thomson ; [přeložily Zora Bartošová, Olga Fialová a Soňa Nová ; poznámku o řecké pozemkové držbě přeložil Otto Klein] . Praha : Rovnost, 1952 . 595 stran .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  4. TEXNH : craftsmen, craftswomen and craftsmanship in the Aegean Bronze Age : proceedings of the 6th International Aegean Conference/6e rencontre e?ge?enne internationale, Philadelphia, Temple University, 18-21 April 1996 / edited by Robert Laffineur and Philip P. Betancourt. I . Liege : Université de Liege, 1997 ; Austin : University of Texas at Austin . 260 s .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    kniha

    kniha

  5. TEXNH : craftsmen, craftswomen and craftsmanship in the Aegean Bronze Age : proceedings of the 6th International Aegean Conference/6e rencontre e?ge?enne internationale, Philadelphia, Temple University, 18-21 April 1996 / edited by Robert Laffineur and Philip P. Betancourt. II . Liege : Université de Liege, 1997 ; Austin : University of Texas at Austin . s 266-548 .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    kniha

    kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.