Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0020717 amg^"
  1. Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení . Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994 . 35s .   [5, z toho volných 5]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0500
  2. Grands hôtels de Paris et d’Europe centrale et orientale / Mathieu Braunstein, Delphine Giraud, Gérard-Georges Lemaire  Paris : Eric Koehler, 1993 . 127 stran . ISBN 2-907220-08-X (brožováno) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Hotely a ubytování v České republice 1998 = Hotel guide Czech republic 1998 hotelový průvodce : hotely, pensiony, motely, ubytovny, kempy, chaty : česky, english, deutsch . Brno : Computer Press, 1998 . 491 s . ISBN 80-7226-056-1 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Hotely : architektura 20. století / Petr Svoboda (ed.)  Brno : Národní památkový ústav, Metodické centrum moderní architektury v Brně, 2021 . 174 stran . ISBN 978-80-87967-31-7 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely : pražské hotely / Jan Chromý  Praha : Extrasystem Praha, 2014 . viii, 136 stran . ISBN 978-80-87570-18-0 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Moderní hotel / Jiří Černý, Jiří Krupička . Úvaly u Prahy : Ratio, [1999] . 223 s .   [5, z toho volných 4, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0400
    Prezenčně1000
  8. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek . Praha : MAG Colsulting, 2003 . 218 s . ISBN 80-86724-00-X .   [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  9. Square meal : Prague restaurant & hotel guide / [author Jan Ghane Tabrizi]. . Praha : Axie, 2009 . 101 s . ISBN 978-80-903219-5-3 (brož.) .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.