Výsledky vyhledávání
- The management of service for the restaurant manager / Raymond J. Goodman . Chicago : Irwin, 1996 . 300 s . ISBN 0-256-18737-1 : . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 - Mcdonaldizace společnosti : výzkum měnící se povahy soudobého společenského života / George Ritzer . Praha : Academia, 1996 . 176 s . ISBN 80-200-0571-4 . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0