Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0025363 amg^"
  1. The management of service for the restaurant manager / Raymond J. Goodman . Chicago : Irwin, 1996 . 300 s . ISBN 0-256-18737-1 : .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  2. Mcdonaldizace společnosti : výzkum měnící se povahy soudobého společenského života / George Ritzer . Praha : Academia, 1996 . 176 s . ISBN 80-200-0571-4 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.