Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0025646 xcla^"
  1. The acceptance of credit cards in big and small economies : a comparison between Germany and Slovakia / Tomáš Bálint, Martin Esser .
    In: Hradec Economic Days 2012 [256 s.]. ISBN 978-80-7435-172-3 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2012. Hradec Králové : Gaudeamus, 2012. S. 9-14 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2012_2.pdf .
    článek

    článek

  2. Aktuálny problém platobných služieb a platobného styku v Slovenskej republike = Topical problem of payment services and the system of payments in the Slovak Republic / Alena Pauličková .
    In: Hradecké ekonomické dny 2013 [369 s.]. ISBN 978-80-7435-250-8 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 57-62 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_2.pdf .
    článek

    článek

  3. Cash flow management model of payment institution on the basis of system approach / Filip Mezera, Jiří Křupka .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Economic Days 2015. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015 [353 stran]. ISBN 978-80-7435-550-9. S. 16-22 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_5.pdf .
    článek

    článek

  4. Platební styk v ČR a vybraných státech Evropské unie - srovnání vývoje v letech 1996-2000 / Ilja Skaunic .
    In: Hradecké ekonomické dny 2003 [198 s.]. ISBN 80-7041-845-1 Hradecké ekonomické dny 2003. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. s. 144-149 : 2 grafy, 2 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2003.pdf .
    článek

    článek

  5. Přeshraniční platební styk bourá hranice mezi zeměmi = Cross-border payment system cuts state boundaries / Otakar Schlossberger .
    In: Hradecké ekonomické dny 2011 [405 s.]. ISBN 978-80-7435-100-6 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 286-291 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_1.pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.