Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0067029 amg^"
  1. At the heart of reason / Claude Romano ; translated from the French by Michael B. Smith and Claude Romano  Evanston, Illinois : Northwestern University Press, 2015 . xvii, 635 stran . ISBN 978-0-8101-3137-8 (brožováno). ISBN 978-0-8101-3138-5 (vázáno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    At the heart of reason

    kniha

  2. Introduction à la méthode phénoménologique / Denis Seron . Bruxelles : De Boeck université, 2001 . 189 s . ISBN 2-8041-3694-9 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Klára, neboli, O souvislosti přírody s duchovním světem / F.W.J. Schelling ; přeložil Petr Babka  Praha : OIKOYMENH, 2017 . 99 stran . ISBN 978-80-7298-290-5 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  4. Německá klasická filosofie. I, Od Kanta k Schopenhauerovi / Wolfgang Röd ; přeložil Jindřich Karásek  Praha : OIKOYMENH, 2015 . 351 stran . ISBN 978-80-7298-200-4 (vázáno) . http://web.flu.cas.cz/scan/323536322.pdf .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  5. Suárez a jeho metafyzika : od pojmu jsoucna přes transcendentální jednotu k druhům transcendentální jednoty / Daniel Heider . Praha : Filosofia, 2011 . 478 s . ISBN 978-80-7007-328-5 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201107/contents/nkc20112196699_1.pdf .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Systém transcendentálního idealismu / F.W.J. Schelling ; přeložili Jindřich Karásek a Jan Patočka . Praha : OIKOYMENH, 2014 . 271 s . ISBN 978-80-7298-430-5 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.