Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0069332 xcla^"
  1. Innovation as a competitive element of meat processing industry in Podkarpackie Voivodship / Anetta Makarska .
    In: Hradec Economic Days 2011 [325 s.]. ISBN 978-80-7435-101-3 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 184-189 : 2 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_2.pdf .
    článek

    článek

  2. Polish foreign beef trade in the period 1990-2011 / Anna Olszańska .
    In: Hradec Ekonomic Days 2013 [549 s.]. ISBN 978-80-7435-251-5 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 300-306 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_3.pdf .
    článek

    článek

  3. Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu = The selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market / Eva Rosochatecká, Luboš Smutka, Anna Belova .
    In: Hradecké ekonomické dny 2013 [369 s.]. ISBN 978-80-7435-250-8 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 151-156 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_2.pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.