Výsledky vyhledávání
- Innovation as a competitive element of meat processing industry in Podkarpackie Voivodship / Anetta Makarska .
In: Hradec Economic Days 2011 [325 s.]. ISBN 978-80-7435-101-3 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 184-189 : 2 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_2.pdf . - Polish foreign beef trade in the period 1990-2011 / Anna Olszańska .
In: Hradec Ekonomic Days 2013 [549 s.]. ISBN 978-80-7435-251-5 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 300-306 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_3.pdf . - Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu = The selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market / Eva Rosochatecká, Luboš Smutka, Anna Belova .
In: Hradecké ekonomické dny 2013 [369 s.]. ISBN 978-80-7435-250-8 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 151-156 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_2.pdf .