Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0071821 xcla^"
  1. Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky [elektronický zdroj] = Czech cuisine in the context of culinary tourism / Michal Trousil .
    In: Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK [1 elektronický optický disk (CD-ROM)]. ISBN 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) Univerzita Hradec Králové. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. s. 76-84 .
    článek

    článek

  2. Mnohočetný význam outdoorových aktivit / Jaroslava Kubátová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2003 [198 s.]. ISBN 80-7041-845-1 Hradecké ekonomické dny 2003. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. s. 76-80 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2003.pdf .
    článek

    článek

  3. Preference zážitkové turistiky a rekreace v současném cestovním ruchu a příprava odborníků - tvůrců a propagátorů produktů turismu = Preference for tourism and recreation in contemporary travel movement and preparation specialist - creators and propagators production tourist / Jiří Štyrský .
    In: Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu (konference. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu. s. 159-162 .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.