Výsledky vyhledávání
- Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky [elektronický zdroj] = Czech cuisine in the context of culinary tourism / Michal Trousil .
In: Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK [1 elektronický optický disk (CD-ROM)]. ISBN 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) Univerzita Hradec Králové. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. s. 76-84 . - Mnohočetný význam outdoorových aktivit / Jaroslava Kubátová .
In: Hradecké ekonomické dny 2003 [198 s.]. ISBN 80-7041-845-1 Hradecké ekonomické dny 2003. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. s. 76-80 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2003.pdf . - Preference zážitkové turistiky a rekreace v současném cestovním ruchu a příprava odborníků - tvůrců a propagátorů produktů turismu = Preference for tourism and recreation in contemporary travel movement and preparation specialist - creators and propagators production tourist / Jiří Štyrský .
In: Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu (konference. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu. s. 159-162 .