Výsledky vyhledávání

  1. Jed nebo lék : kalorie, cholesterol : výživová fakta a hodnoty stovek druhů potravin, se kterými se setkáváte každý den : příručka / Martha Schueneman . Praha : Svojtka & Co., 2007 . 208 stran . ISBN 978-80-7352-623-8 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Jídlo v životě dítěte a adolescenta : teorie, výzkum, praxe / Slávka Fraňková, Jana Pařízková, Eva Malichová . Praha : Karolinum, 2013 . 302 stran . ISBN 978-80-246-2247-7 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  3. Potravinové tabulky. Část první, Chemické složení a energetický obsah poživatin v hodnotách jedlého podílu / Společnost pro výživu (ve spolupráci s ministerstvem zemědělství ČR) . Praha : Společnost pro výživu ve spolupráci s ministerstvem zemědělství ČR, 1992. . 69 s . ISBN 80-85120-42-9 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Tabulky výživných hodnot potravin / Krondlová-Škopková M., Šmrha O. . Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1965 . 575 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100