Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0079743 amg^"
  1. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Culinaria Čína / Katrin Schlotterová, Elke Spielmanns-Romeová (text) ; Gregor M. Schmid, Lisa Franzová (fotografie) . [Praha] : Slovart, 2011 . 484 s . ISBN 978-80-7391-451-6 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Culinaria Francie / André Dominé - editor ; Günter Beer - fotograf ; [překlad Dagmar Eisenmannová] . [Praha] : Slovart, c2012 . 468 s . ISBN 978-80-7391-651-0 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  4. Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell ; [z německého originálu ... přeložily Hana Krejčí a Dagmar Lieblová] . [Praha] : Slovart, 2008 . 496 s . ISBN 978-80-7391-135-5 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081829543_1.pdf .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  5. Culinaria Španělsko / Marion Trutterová, editorka ; Günter Beer, fotograf ; [překlad Eugen Štumpf] . Praha : Slovart, c2009 . 488 s . ISBN 978-80-7391-269-7 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.