Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0081608 amg^"
  1. Essen und Trinken im Bedeutungswandel : der önogastronomische Tourismus als Vermarktungsform regionaltypischer Produkte / Christina Hohm . Saarbrücken : VDM Verlag Dr. Müller, 2008 . 190 s . ISBN 978-3-8364-9744-2 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Gastronomie a cestovní ruch / Jiří Vaníček a kolektiv autorů  Opava : Slezská univezita v Opavě, 2017 . 196 stran . ISBN 978-80-7510-240-9 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Die Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus : bio- und regionale Produkte als Erfolgsfaktor für Leistungsträger im Tourismus / Eva-Maria Straub . Hamburg : Diplomica Verlag, c2012 . 104 s . ISBN 978-3-8428-8308-6 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Regionální značení v kostce : objevte to pravé z českých a moravských regionů . [Praha] : Asociace regionálních značek, [2011] . 1 složený l .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.