Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0097393 amg^"
  1. Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě / Ruth Bondyová ; [ilustrace Jiří Slíva] . V Praze : Nakladatelství Franze Kafky, 2008 . 177 s . ISBN 978-80-86911-16-8 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Food is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld. . New York : Columbia University Press, 2006 . xii, 149 s . ISBN 0-231-13790-7 (váz.) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Jedlé rostliny z přírody / Dagmar Lánská ; ilustrace Pavel Žilák . [Praha] : Aventinum, 2006 . 223 s . ISBN 80-86858-13-8 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Plané rostliny a jejich použití v kuchyni : poznávání, sběr, příprava / Gertrud Scherf ; [z německého originálu ... přeložil Miroslav Volf] . Praha : Plzeň : Beta-Dobrovský & Ševčík, 2005 . 128 s . ISBN 80-7291-125-2 (Ševčík : brož.). ISBN 80-7306-165-1 (Beta - Pavel Dobrovský) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  6. Schůzky s Lukullem, aneb, Vyprávění o pokrmech a nápojích v mýtech, legendách, historii a poezii / Eva Horáčková , Ema Bayerleová . Praha : Mladá fronta, 1987 . 127 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Slow food : Genießen mit Verstand / Carlo Petrini ; aus dem Italienischen von Erika Frey Timillero . Zürich : Rotpunktverlag, 2007 . 212 s . ISBN 978-3-85869-263-4 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Slow food revolution : a new culture for eating and living / Carlo Petrini in conversation with Gigi Padovani ; translated by Francesca Santovetti . New York : Rizzoli, 2006 . vii, 312 s . ISBN 0-8478-2873-5 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.