Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0101181 amg^"
  1. Literární dílo (1875-1928). 1, Fejetony, studie, kritiky, recenze, glosy, přednášky, proslovy, sylaby a skici = Das literarische Werk. 1, Feuilletons, Studien, Rezensionen, Glossen, Vorlesungen, Reden, Syllaben und Skizzen = Literary works. 1, Feuilletons, studies, reviews, glosses, lectures, speeches, syllabuses and sketches / Leoš Janáček ; [editoři Theodora Straková, Eva Drlíková] . Brno : Editio Janáček, 2003 . lxxiv, 736 stran . ISBN 80-238-7250-8 (v knize neuvedeno ; vázáno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Literární dílo (1875-1928)

    kniha

  2. Literární dílo (1875-1928). 2, Články, studie, koncepty, sylaby, zlomky, neúplné skici, excerpce, membra disjecta, autorizované opisy = Das literarische Werk (1875-1928). 2, Artikel, Studien, Konzepte und Entwürfe, Bruchteile, unvollständige Skizzen, Exzerpte, Membra disjecta, autorisierte Mitschriften = Literary works (1875-1928). 2, Articles, studies, concepts, syllabuses, fragments, incomplete outlines, excerpts, membra disjecta, authorised transcriptions / Leoš Janáček ; [editoři Theodora Straková, Eva Drlíková] . Brno : Editio Janáček, 2003 . xi, 401 stran . ISBN 80-239-0995-9 (v knize neuvedeno ; vázáno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Literární dílo (1875-1928)

    kniha

  3. Ubi est finis huius libri deus scit : Středověká knihovna augustiniánských kanovníků v Roudnici nad Labem / Michal Dragoun, Lucie Doležalová, Adéla Ebersonová (edd.)  Praha : Scriptorium, 2015 . 675 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-88013-09-9 (vázáno) : .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.