Výsledky vyhledávání

  1. Bierwelt : Ausstellung 11. April bis 11. Oktober 1992 / Redigiert von Conrad Seidl und Wallibald Katzinger . Linz : Standtmuseum, 1992 . 312 s .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000
  2. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Culinaria Čína / Katrin Schlotterová, Elke Spielmanns-Romeová (text) ; Gregor M. Schmid, Lisa Franzová (fotografie) . [Praha] : Slovart, 2011 . 484 s . ISBN 978-80-7391-451-6 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Culinaria Francie / André Dominé - editor ; Günter Beer - fotograf ; [překlad Dagmar Eisenmannová] . [Praha] : Slovart, c2012 . 468 s . ISBN 978-80-7391-651-0 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  5. Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell ; [z německého originálu ... přeložily Hana Krejčí a Dagmar Lieblová] . [Praha] : Slovart, 2008 . 496 s . ISBN 978-80-7391-135-5 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081829543_1.pdf .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  6. Culinaria Španělsko / Marion Trutterová, editorka ; Günter Beer, fotograf ; [překlad Eugen Štumpf] . Praha : Slovart, c2009 . 488 s . ISBN 978-80-7391-269-7 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  7. 7.Dieta

    já vím . Praha : EMINENT, [1995] . 131s . ISBN 80-85876-10-8 : [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. 8.Dieta

    vím ještě víc . Praha : EMINENT, [1995] . 164s . ISBN 80-85876-16-7 : [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. . Oxford : Pergamon Press, 1987 . 247 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. Food in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler . London : Hodder Arnold, 2001 . xii, 328 s . ISBN 0-340-72004-2 (brož.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200