Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0036599 amg^"
  1. Akademie 2016 : výstava studentských uměleckých projektů brandingu floristiky a branding designu  Hradec Králové : Střední škola vizuální tvorby, s.r.o., 2016 . 91 stran . ISBN (Brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Aranžování květin / [z anglického originálu ... přeložila Ivana Kadlecová ; editorka Jana Steinerová] . Praha : Slovart, 2004 . 240 s . ISBN 80-7209-602-8 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Ikebana und Bonsai . Leipzig : Bibliographisches Institut, 1989 . 289s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. eine Anleitung für das japanische Blumenbinden . Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, c1969 . 82 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. . Moskva : Nauka, 1985 . 175 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. . Ústí nad Labem : KSSPPOP, 1987 [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. The language of flowers / Shane Connolly ; photography by Jan Baldwin . London : Conran Octopus, 2004 . 160 s . ISBN 1-84091-361-4 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Sušené květiny : 30 jednoduchých a působivých aranžmá pro všechna roční období a příležitosti / Anna-Marie Schwarzbachová ; [z angličtiny přeložila a doplnila Ivona Šuchmannová] . Praha : Ottovo nakladatelství - Cesty . 80 s . ISBN 80-7181-386-9 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.