Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0036989 amg^"
  1. . Praha : Avicenum, 1979 . 245 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě / Ruth Bondyová ; [ilustrace Jiří Slíva] . V Praze : Nakladatelství Franze Kafky, 2008 . 177 s . ISBN 978-80-86911-16-8 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Čítanka o jídle, aneb, Jak se tenkrát jídávalo : (s recepty našich pra/babiček) / Eva A. Schmidtová . V Praze : Knihař, 2012 . 205 s . ISBN 978-80-86292-50-2 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. . Praha : Odeon, 1986 . 558 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Food is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld. . New York : Columbia University Press, 2006 . xii, 149 s . ISBN 0-231-13790-7 (váz.) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Gerichte aus vier Jahreszeiten Frühling in der Gaststätte zum Goldenen Drachen . Budapest : Corvina Kiadó, 1985 . 103 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. schweizer Küche : über 100 Rezeptideen . Herrsching : Pawlak, 1991 . 94 s . ISBN 3-88199-888-8 [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Italská kuchyně . Praha : Merkur, 1987 . 194 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová . Praha : Academia, 2005 . 359 s, [16] s barev obr příl . ISBN 80-200-1340-7 (váz.) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. Moderní kuchařka - těstoviny / [editorka Jana Steinerová] ; [překlad z anglického originálu ... Dagmar Eisenmannová] . Praha : Rebo Productions, 2000 . 304 s . ISBN 80-7209-246-4 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.