Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0039475 amg^"
  1. Česká strava lidová / M. Úlehlová-Tilschová . Praha : Triton, 2011 . 444 s . ISBN 978-80-7387-421-6 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201105/contents/nkc20112188574_1.pdf .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  2. Čítanka o jídle, aneb, Jak se tenkrát jídávalo : (s recepty našich pra/babiček) / Eva A. Schmidtová . V Praze : Knihař, 2012 . 205 s . ISBN 978-80-86292-50-2 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Fyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronomom / Jean Anthelme Brillat-Savarin . Bratislava : Tatran, 1987 . 211 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] . Praha : Mladá fronta, 2008 . 368 s . ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200809/contents/nkc20081816151_1.pdf .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Jugoslávská kuchyně . Praha : Avicenum, 1988 . 258 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Les petits plats dans les grands : la savoureuse histoire des mots de la cuisine et de la table / Henriette Walter  Paris : Robert Laffont, 2020 . 279 stran . ISBN 978-2-221-22141-9 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    kniha

    kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.