Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0058932 asl^"
  1. Gastronomicko-kulinářský slovník : česko-ruský, rusko-český / Libor Krejčiřík . Praha : Grada, 2004 . 189 s . ISBN 80-247-0965-1 .   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Prezenčně1000
  2. Les mots de la cuisine et de la table / Colette Guillemard ; préface de Christian Millau ; illustrations de Roland Sabatier . Paris : Belin, c1990 . 429 s . ISBN 2-7011-1271-0 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.