Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 23  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0062886 xcla^"
  1. Analysis of the factors increasing the competitiveness of the food industry enterprises / Krzysztof Firlej .
    In: Hradecké ekonomické dny 2014. Hradec Ekonomic Days 2014 [461 s.]. Hradec Králové : Gaudeamus, 2014. ISBN 978-80-7435-369-7 (brož.). S. 141-148 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2014_4.pdf .
    článek

    článek

  2. Concentration and consolidation as determinants of external competitiveness of enterprises in food industry / Grażyna Michalczuk, Urszula Widelska .
    In: Hradec Economic Days 2011 [325 s.]. ISBN 978-80-7435-101-3 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 199-203 : 3 grafy . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_2.pdf .
    článek

    článek

  3. Concentration and consolidation processes in the Polish food industry / Iwona Szczepaniak .
    In: Hradec Ekonomic Days 2013 [549 s.]. ISBN 978-80-7435-251-5 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 400-406 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_3.pdf .
    článek

    článek

  4. The determinants and creation of food industry development strategies / Kryzsytof Firlej .
    In: Hradecké ekonomické dny 2009. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Hradecké ekonomické dny 2009. s. 127-133 : 1 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2009_I.pdf .
    článek

    článek

  5. Determinants of internal competitiveness in enterprises based on food industry in Podlaskie Voivodship in Poland / Urszula Widelska, Grażyna Michalczuk .
    In: Hradec Economic Days 2011 [325 s.]. ISBN 978-80-7435-101-3 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 299-304 : 4 grafy . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_2.pdf .
    článek

    článek

  6. Dostosowania produkcji rolniczej w Polsce do zmian instytucjonalnych i koniunkturalnych na rynku żywności = Adjustment of agricultural production in Poland to institutional change and economic situation in the food market / Barbara Gołębiewska, Jarosław Gołębiewski .
    In: Hradecké ekonomické dny 2013 [388 s.]. ISBN 978-80-7435-249-2 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 142-153 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_1.pdf .
    článek

    článek

  7. Economic conditions of the functioning of the food industry companies in Poland / Krzysztof Firlej .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Economic Days 2015. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015 [373 stran]. ISBN 978-80-7435-549-3. S. 121-132 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_4.pdf .
    článek

    článek

  8. Evaluation of the competitiveness of food sector in Poland against the background of the new member states of the EU / Iwona Szczepaniak .
    In: Hradecké ekonomické dny 2010 [277 s.]. ISBN 978-80-7435-041-2 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2010. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 137-142 : 3 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2010_II.pdf .
    článek

    článek

  9. Factors diversifying innovativeness of food industry in Poland / Barbara Grzybowska .
    In: Hradec Ekonomic Days 2013 [549 s.]. ISBN 978-80-7435-251-5 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 89-94 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_3.pdf .
    článek

    článek

  10. Faktory ovlivňující změnu produktivity práce = Factors influencing changes in labor productivity / Tomáš Volek, Martina Novotná, Miroslav Rauch .
    In: Hradecké ekonomické dny 2014. Hradec Králové : Gaudeamus, 2014 [476 s.]. ISBN 978-80-7435-368-0 (brož.). S. 426-432 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2014_3.pdf .
    článek

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.