Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0182140 xcla^"
  1. Alternativní resocializační program jako nástroj práce s projevy sociální deviace u dětí ze sociálně vyloučených lokalit v prostředí náhradní výchovné péče = The alternative re-socialising program as an instrument of dealing with symptoms of social deviation concerning children in artifical educational care from socially excluded localities / Arnošt Smolík, Zdeněk Svoboda .
    In: Socialia 2010 [457 s.]. ISBN 978-80-7435-091-7 (brož.) Socialia 2010. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 363-368 .
    článek

    článek

  2. Anómia a deviácia v rodine = Anomie and deviance in family / Peter Ondrejkovič .
    In: Socialia 2010 [457 s.]. ISBN 978-80-7435-091-7 (brož.) Socialia 2010. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 41-61 .
    článek

    článek

  3. Kultura jako systém / Miloš Vítek .
    In: Systémové pojetí kultury. Hradec Králové : Gaudeamus, 2007. Systémové pojetí kultury. s. 6-12 .
    článek

    článek

  4. Normy motorické výkonnosti : (konstrukce a standardizace) / Blahoslav Komeštík .
    In: Kinantropologické dny MUDr. V. Soulka na téma Optimální působení tělesné zátěže [360 s.]. ISBN 80-7041-388-3 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2001. S. 228-234 .
    článek

    článek

  5. Romská rodina a sociální deviace = Roma family and social deviation / Gabriela Caltová Hepnarová .
    In: Socialia 2010 [457 s.]. ISBN 978-80-7435-091-7 (brož.) Socialia 2010. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 79-85 .
    článek

    článek

  6. TQM i normy ISO podstawą zarządzania środowiskowego w podmiotach gospodarczych = Total Quality Management and ISO standards / Irena Agata Łucka .
    In: Hradecké ekonomické dny 2008. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. Hradecké ekonomické dny 2008. s. 84 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2008.pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.