Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0296773 ask^"
  1. Obecná potravinářská technologie / Jaroslav Čepička a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1995 . 246 s . ISBN 80-7080-239-1 .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000
  2. Odpady a druhotné suroviny v zemědělsko-potravinářském komplexu. Svazek 22 . Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, 1996 . 125 s . ISBN 80-7078-382-6 : .   [6, z toho volných 4, prezenčně 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0400
    Prezenčně2000
  3. Produkce potravinářských surovin / Jiří Petr, František Louda . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1998 . 213 s . ISBN 80-7080-332-0 .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.