Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0296773 xcla^"
  1. Determinants of internal competitiveness in enterprises based on food industry in Podlaskie Voivodship in Poland / Urszula Widelska, Grażyna Michalczuk .
    In: Hradec Economic Days 2011 [325 s.]. ISBN 978-80-7435-101-3 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2011. Hradec Králové : Gaudeamus, 2011. s. 299-304 : 4 grafy . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2011_2.pdf .
    článek

    článek

  2. Dostosowania produkcji rolniczej w Polsce do zmian instytucjonalnych i koniunkturalnych na rynku żywności = Adjustment of agricultural production in Poland to institutional change and economic situation in the food market / Barbara Gołębiewska, Jarosław Gołębiewski .
    In: Hradecké ekonomické dny 2013 [388 s.]. ISBN 978-80-7435-249-2 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 142-153 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_1.pdf .
    článek

    článek

  3. Evaluation of the competitiveness of food sector in Poland against the background of the new member states of the EU / Iwona Szczepaniak .
    In: Hradecké ekonomické dny 2010 [277 s.]. ISBN 978-80-7435-041-2 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2010. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 137-142 : 3 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2010_II.pdf .
    článek

    článek

  4. Evaluation of the competitiveness of Polish food producers after the accession to the European union / Iwona Szczepaniak .
    In: Hradecké ekonomické dny 2009. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Hradecké ekonomické dny 2009. s. 276-284 : 3 tb., 2 grafy . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2009_II.pdf .
    článek

    článek

  5. Factors diversifying innovativeness of food industry in Poland / Barbara Grzybowska .
    In: Hradec Ekonomic Days 2013 [549 s.]. ISBN 978-80-7435-251-5 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 89-94 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_3.pdf .
    článek

    článek

  6. Foreign trade in pork as a factor supporting development of the meat sector in Poland = Handel zagraniczny wieprzowiną jako czynnik wspierający rozwój sektora mięsnego w Polsce / Anna Olszańska .
    In: Hradecké ekonomické dny 2008. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. Hradecké ekonomické dny 2008. s. 101 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2008.pdf .
    článek

    článek

  7. Labour productivity in Polish and EU food industry / Mirosława Tereszczuk .
    In: Hradec Ekonomic Days 2013 [549 s.]. ISBN 978-80-7435-251-5 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 446-452 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_3.pdf .
    článek

    článek

  8. Využití modelů časových řad při stanovení prognóz spotřeby potravin = The use of time series models for forecasting of food consumption / Libuše Svatošová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2009. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. Hradecké ekonomické dny 2009. s. 255-264 : 7 grafů, 3 tb. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2009_II.pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.