Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0406353 xcla^"
  1. Konstrukce "soft" parametrů jako kompenzace statistické "nouze" v oblasti regionální úrovně = Structure of soft parameters as a compensation of statistical data "lack" on regional level / Ivan Jáč .
    In: Hradecké ekonomické dny 2008. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. Hradecké ekonomické dny 2008. s. 33-38 .
    článek

    článek

  2. Metodika projektu "Regenerace neprůmyslových deprimujících zón jako součást strategie regionálního rozvoje" / Ivan Jáč, Petra Rydvalová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2005. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. Hradecké ekonomické dny 2005. s. 72-76 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2005.pdf .
    článek

    článek

  3. Mikro-úroveň analýzy odvětvových seskupení / Petra Rydvalová, Ivan Jáč .
    In: Hradecké ekonomické dny 2004. Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Hradecké ekonomické dny 2004. s. 158-164 : 3 tab., il. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2004.pdf .
    článek

    článek

  4. Oborový profil průmyslových zón v Libereckém kraji / Ivan Jáč, Petra Rydvalová .
    In: Hradecké ekonomické dny 2003 [198 s.]. ISBN 80-7041-845-1 Hradecké ekonomické dny 2003. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. s. 133-138 : 1 tab. . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2003.pdf .
    článek

    článek

  5. Stanovení strukturované metodiky rekonstrukce objektů brownfields / Ivan Jáč .
    In: Hradecké ekonomické dny 2007. Hradec Králové : Gaudeamus, 2007. Hradecké ekonomické dny 2007/I. s. 226-231 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2007_I.pdf .
    článek

    článek

  6. Studie revitalizace neprůmyslové deprimující zóny - turnovských kasáren / Ivan Jáč .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Králové : Gaudeamus, 2006. Hradecké ekonomické dny 2006. s. 193-196 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2006.pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.