Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0427522 aul^"
  1. Apokryfy ; Figarova zlatá svatba / Viktor Fischl . Praha : Garamond, 2004 . 211 s . ISBN 80-86379-65-5 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. . Praha : Art-servis, 1990 . 53 s . ISBN 80-7116-001-6 : [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Sklad 10100
  3. . Praha : Práce, 1991 . 99 s . ISBN 80-208-0233-9 : [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. . Praha : Mladá fronta, 1992 . 75 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. . Praha : Primus, 1997 . 135 s . ISBN 80-85625-80-6 (váz.) [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Obžalovací spis / Viktor Fischl . Praha : Garamond, 2003 . 185 s . ISBN 80-86379-54-X : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Pátá čtvrť / Viktor Fischl . Praha : Ivo Železný, 1991 . 166 s . ISBN 80-7116-028-8 : .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  8. . Brno : Atlantis, 1993 . 95 s . ISBN 80-7108-081-0 : [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. Ulice zvaná Mamila / Viktor Fischl . Praha : Garamond, 2006 . 157 s . ISBN 80-86955-13-3 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. Velocipéd pana Kulhánka / Viktor Fischl . Praha : Marsyas, 1992 . 158 s . ISBN 80-900-262-6-5 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.