Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Jančík Jiří 1951"
  1. Aerobní trénink kombinovaný se silovými prvky u nemocných s chronickou ischemickou chorobou srdeční: vliv na variabilitu srdeční frekvence / Jiří Jančík ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 213-216 .
    článek

    článek

  2. Intenzita zátěže cvičební jednotky ambulantního programu kardiovaskulární rehabilitace / Jiří Jančík ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 149-152 .
    článek

    článek

  3. Pohyb a jeho význam v prevenci kardiovakulárních [i.e. kardiovaskulárních] chorob / Jančík, J. .
    In: Optimální působení tělesné zátěže 2009 [236 s.]. ISBN 978-80-7435-004-7 (brož.) Optimální působení tělesné zátěže. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. s. 25-29 .
    článek

    článek

  4. Variability srdeční frekvence u pacientů s chronickou ischemickou chorobou srdeční : vliv 8-týdenní řízené pohybové aktivity = Heart rate variability in patients with chronic ischemic heart disease : effect of 8-week exercise training / Jančík Jiří ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy [358 s.]. ISBN 80-85109-47-6 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2001. S. 140-143 .
    článek

    článek

  5. Změny funkční kapacity u nemocných s chronickou ischemickou chorobou srdeční : účinek 8-týdenního tréningu = Changes in aerobic exercise capacity in patients with chronic ischemic heart disease : effect of 8-week exercise training / Jančík Jiří ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy [358 s.]. ISBN 80-85109-47-6 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2001. S. 157-160 .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.