Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Pacák Josef 1927"
  1. . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1985 . 214 s [2, z toho volných 0, prezenčně 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Sklad 1 prezenčně2000
  2. Jak porozumět organické chemii / Josef Pacák . Praha : Karolinum, 1997 . 315 s . ISBN 80-7184-261-3 : .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Poznáváme organickou chemii . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1989 . 382 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Přehled středoškolské chemie / [napsali Jiří Vacík, Jana Barthová, Josef Pacák, Bohuslav Strauch, Miloslava Svobodová, František Zemánek] . Praha : SPN - pedagogické nakladatelství, 1999 . 365 stran . ISBN 80-7235-108-7 (vázáno) .   [4, z toho volných 2, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0210
    Prezenčně1000
  5. Reakce organických sloučenin / Josef Pacák . V Praze : Karolinum, 2006 . 177 s . ISBN 80-246-1240-2 (brož.) .   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Prezenčně1000
  6. Stručné základy organické chemie / Josef Pacák . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1978 . 471 s .   [10, z toho volných 10]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK01000
  7. Stručné základy organické chemie / Josef Pacák . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1975 . 471 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1982 : . 270 s [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.