Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Sellars Wilfrid 1912 1989"
  1. Empiricism and the philosophy of mind / Wilfrid Sellars ; with an introduction by Richard Rorty, and a study guide by Robert Brandom . Cambridge : Harvard University Press, c1997 . 181 s . ISBN 0-674-25154-7 .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  2. In the space of reasons : selected essays of Wilfrid Sellars / edited by Kevin Scharp, Robert B. Brandom  Cambridge, Massachusetts : Harvard University Press, 2007 . xxv, 491 stran . ISBN 978-0-674-02498-4 (vázáno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    In the space of reasons

    kniha

  3. Naturalism and ontology : the John Dewey lectures for 1974 / Wilfrid Sellars  Atascadero : Ridgeview Publishing Company, [1996]  ©1996 . 198 stran . ISBN 0-917930-16-9 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    Naturalism and ontology

    kniha

  4. Readings in philosophical analysis / selected and edited by Herbert Feigl and Wilfrid Sellars . New York : Appleton-Century-Crofts, 1949 . x, 626 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Science, perception and reality / Wilfrid Sellars  Atascadero : Ridgeview Publishing Company, [1991]  ©1991 . viii, 376 stran . ISBN 0-924922-00-1 (brožováno). ISBN (vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Science, perception and reality / Wilfrid Sellars  Atascadero : Ridgeview Publishing Company, [1991]  ©1991 . 367 stran . ISBN (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    kniha

    kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.