Number of the records: 1  

Cuisine and culture

  1. Main entry-name Civitello, Linda (author)
    Title statementCuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello
    Edition statement3rd ed.
    Issue dataHoboken : John Wiley & Sons, 2011
    Phys.des.xii, 436 s. : il., faksim.
    ISBN978-0-470-40371-6 (brož.)
    Cover TitleCuisine & culture
    Subj. Headings jídlo - dějiny
    jídlo - sociální aspekty
    stravování
    jídla
    kuchařské suroviny
    potraviny
    víno
    zvyky a obyčeje
    Form, Genre monografie
    Chronological data do 20. století
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    CountrySpojené státy americké
    LanguageEnglish
    Copy count1, currently available 1
    DatabaseNaučná literatura
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    92992457997KnihovnaV

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.