Number of the records: 1  

Culinaria Itálie

  1. Title statementCulinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell ; [z německého originálu ... přeložily Hana Krejčí a Dagmar Lieblová]
    Another responsib. Piras, Claudia, 1966- (editor)
    Edition statement2. vyd.
    Issue data[Praha] : Slovart, 2008
    Phys.des.496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim.
    ISBN978-80-7391-135-5 (váz.)
    Varying form of titleKulinární průvodce - Itálie
    NoteItalsko-český kuchařský slovník. Terminologický slovník
    Translation ofCulinaria Italia
    Subj. Headings gastronomie
    potraviny
    kuchařské suroviny
    pochutiny
    delikatesy a speciality
    italská jídla
    Itálie
    Form, Genre příručky
    kuchařské recepty
    obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    CountryČesko
    LanguageCzech
    URLhttp://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081829543_1.pdf
    Copy count2, currently available 2
    DatabaseNaučná literatura
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    92817457541KnihovnaV
    92817462631KnihovnaV
    Culinaria Itálie

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.