Number of the records: 1  

Food in society

  1. Main entry-name Atkins, P. J. Peter J. (author)
    Title statementFood in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler
    Another responsib. Bowler, Ian R. (author)
    Issue dataLondon : Hodder Arnold, 2001
    Phys.des.xii, 328 s. : il., mapy
    ISBN0-340-72004-2 (brož.)
    NoteThis impression printed in 2007
    Subj. Headings jídlo - sociální aspekty
    jídlo - kulturní aspekty
    jídlo - ekonomické aspekty
    potraviny
    globalizace
    konzumní společnost
    Form, Genre monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    CountryVelká Británie
    LanguageEnglish
    Copy count2, currently available 2
    DatabaseNaučná literatura
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    84741429340KnihovnaV
    84741457999KnihovnaV

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.