Number of the records: 1  

Food is culture

  1. Main entry-name Montanari, Massimo, 1949- (author)
    Title statementFood is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld.
    Issue dataNew York : Columbia University Press, 2006
    Phys.des.xii, 149 s. : il.
    ISBN0-231-13790-7 (váz.) : 978-0-231-13790-4
    EditionArts and traditions of the table
    Translation ofCibo come cultura
    Subj. Headings gastronomie
    dějiny stravování
    stravování
    jídlo
    jídla
    vaření
    kulturní aspekty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    392 - Zvyky, mravy, obyčeje v soukromém životě
    CountrySpojené státy americké
    LanguageEnglish
    Copy count1, currently available 1
    DatabaseNaučná literatura
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    84801429451KnihovnaV
    Food is culture

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.