Number of the records: 1  

Food science and technology

  1. Title statementFood science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt
    Another responsib. Campbell-Platt, Geoffrey (editor)
    International Union of Food Science and Technology (author)
    Issue dataChichester : Wiley-Blackwell, 2009
    Phys.des.xi, 508 s., [14] s. barev. obr. příl. : il.
    ISBN978-0-632-06421-2 (váz.)
    Subj. Headings potravinářství
    potravinářský průmysl
    potravinářská technologie
    biotechnologie
    potraviny
    hygiena potravin
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    CountryVelká Británie
    LanguageEnglish
    Copy count1, currently available 1
    DatabaseNaučná literatura
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    84934429808KnihovnaV

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.