Number of the records: 1  

Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky

  1. Článek! Pro signaturu klikni na odkaz In
    Main entry-name Trousil, Michal, 1979- (author)
    Title statementČeská gastronomie v kontextu kulinářské turistiky [elektronický zdroj] = Czech cuisine in the context of culinary tourism / Michal Trousil
    Par.titleCzech cuisine in the context of culinary tourism
    NoteČlánek v elektronické podobě na nosiči CD-ROM
    Požadavky na systém: Adobe Acrobat
    In . Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK Univerzita Hradec Králové. - s. 76-84
    Subj. Headings gastronomie
    turistika
    zážitková turistika
    cestovní ruch
    stravování
    kvalita služeb
    rozvoj cestovního ruchu
    Form, Genre články ze sborníku
    Conspect91 - Geografie jako věda. Výzkum. Cestování
    CountryČesko
    LanguageCzech
    DatabaseArticles
    References - Source document
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.