Number of the records: 1
Analysis of the factors increasing the competitiveness of the food industry enterprises
SYS 0035089 LBL 00000naa-a22^^^^^7a-4500 003 CZ-HkUHK 005 20170522120128.2 007 ta 008 150209s2014----xr-||||||||||-10|-0-eng-d 040 $a HKD002 $b cze 072 $a 338.3/.4 $x Hospodářská a výrobní odvětví $9 4 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351103 100 1-
$7 hk_us_auth*0088478 $a Firlej, Krzysztof $4 aut 245 10
$a Analysis of the factors increasing the competitiveness of the food industry enterprises / $c Krzysztof Firlej 246 31
$a 1 graf 530 $a Dostupné též v elektronické podobě 648 -4
$7 hk_us_auth*0084591 $a 2006-2011 650 07
$7 hk_us_auth*0011081 $a konkurenceschopnost $z Polsko $y 2006-2011 $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0293647 $a podnikání $z Polsko $y 2006-2011 $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0062886 $a potravinářský průmysl $z Polsko $y 2006-2011 $2 czenas 650 04
$7 hk_us_auth*0010960 $a ekonomická analýza $z Polsko $y 2006-2011 651 -7
$7 hk_us_auth*m0071932 $a Polsko $2 czenas 655 -4
$7 hk_us_auth*0008276 $a články ze sborníku 773 0-
$w hk_us_cat*0030078 $a Hradecké ekonomické dny 2014 $t Hradec Ekonomic Days 2014 $b 1st ed. $h 461 s. $d Hradec Králové : Gaudeamus, 2014 $z 978-80-7435-369-7 (brož.) $7 m2am $g S. 141-148 856 41
$u http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2014_4.pdf $y Elektronická verze 910 $a HKD002 $t rm
Number of the records: 1