Number of the records: 1
Sustainable culinarytourism as a source of economic and social development of the region
SYS 0040101 LBL 00000naa-a22^^^^^7i-4500 003 CZ-HkUHK 005 20170522091711.1 008 150714s2015----xr-||||||||||-10|-0-eng-d 040 $a HKD002 $b cze $e rda 072 $2 Konspekt $a 338.3/.4 $x Hospodářská a výrobní odvětví $9 4 $T . $7 hk_us_auth*m0351103 100 1-
$7 hk_us_auth*0089077 $a Varvažovská, Pavla $4 aut 245 10
$a Sustainable culinarytourism as a source of economic and social development of the region / $c Pavla Varvažovská, Daniela Šálková 246 1-
$i Správný název: $a Sustainable culinary tourism as a source of economic and social development of the region 300 $b 1 tabulka 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 337 $a počítač $b c $c rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 338 $a online zdroj $b cr $c rdacarrier 500 $a Chyba v názvu článku 530 $a Dostupné též v elektronické podobě 650 07
$7 hk_us_auth*0089078 $a gastronomický cestovní ruch $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0081608 $a regionální výrobky $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0079823 $a podpora regionálního rozvoje $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0011272 $a regionální rozvoj $2 czenas 650 04
$7 hk_us_auth*0008313 $a výzkum $z Česko 651 -7
$7 hk_us_auth*0088427 $a Jihočeský kraj (Česko : 2000-) $2 czenas 655 -4
$7 hk_us_auth*0008276 $a články ze sborníku 700 1-
$7 hk_us_auth*m0554112 $a Šálková, Daniela $4 aut 773 0-
$w hk_us_cat*0036975 $a Hradecké ekonomické dny $t Hradec Economic Days 2015 $b 1st edition $d Hradec Králové: Gaudeamus, 2015 $h 353 stran $z 978-80-7435-550-9 $7 m2am $g S. 302-308 856 41
$u http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_5.pdf $y Elektronická verze 910 $a HKD002 $t rm
Number of the records: 1