Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Main entry-name Child, Julia, 1912-2004 (author)
    Title statementUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Another responsib. Bertholle, Louisette (author)
    Beck, Simone, 1904-1991 (author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Jota, 2014
    Phys.des.895 s.
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.)
    EditionPopulárně naučná
    Translation ofMastering the art of French cooking
    Subj. Headings francouzská jídla
    delikatesy a speciality
    Form, Genre kuchařské recepty
    příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    CountryČesko
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    DatabaseNaučná literatura
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    94360462872KnihovnaV
    Umění francouzské kuchyně

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.