Number of the records: 1
Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky
SYS 0016427 LBL 00000naa-a22^^^^^7a-4500 003 CZ-HkUHK 005 20120510090455.0 007 co-|g||||||||| 008 120507s2009----xr-|||||s|||||10|-0-cze-d 040 $a HKD002 $b cze 041 0-
$a cze $b eng 072 $a 91 $x Geografie jako věda. Výzkum. Cestování $9 7 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351171 100 1-
$7 hk_us_auth*m0577115 $a Trousil, Michal, $d 1979- $4 aut 245 10
$a Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky $h [elektronický zdroj] = $b Czech cuisine in the context of culinary tourism / $c Michal Trousil 246 31
$a Czech cuisine in the context of culinary tourism 500 $a Článek v elektronické podobě na nosiči CD-ROM 538 $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat 650 07
$7 hk_us_auth*m0058932 $a gastronomie $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0048228 $a turistika $2 czenas 650 04
$7 hk_us_auth*0071821 $a zážitková turistika 650 07
$7 hk_us_auth*m0086371 $a cestovní ruch $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0081449 $a stravování $2 czenas 650 04
$7 hk_us_auth*0012305 $a kvalita služeb 650 04
$7 hk_us_auth*0009348 $a rozvoj cestovního ruchu 655 -4
$7 hk_us_auth*0008276 $a články ze sborníku 773 0-
$w hk_us_cat*m0568630 $t Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK $b Vyd. 1. $h 1 elektronický optický disk (CD-ROM) $z 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) $7 c2am $a Univerzita Hradec Králové $d Hradec Králové : Gaudeamus, 2009 $g s. 76-84 910 $a HKD002 $t rm
Number of the records: 1