Number of the records: 1
Cuisine and culture
SYS 0028966 LBL 00000nam-a22^^^^^7a-4500 003 CZ-HkUHK 005 20240418121541.5 007 ta 008 140225s2011----xxu|||||-||||-00|-0-eng-d 020 $a 978-0-470-40371-6 (brož.) 040 $a HKD002 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $T . $7 hk_us_auth*m0351485 100 1-
$7 hk_us_auth*0080104 $a Civitello, Linda $4 aut 245 10
$a Cuisine and culture : $b a history of food and people / $c Linda Civitello 246 34
$a Cuisine & culture 250 $a 3rd ed. 260 $a Hoboken : $b John Wiley & Sons, $c 2011 300 $a xii, 436 s. : $b il., faksim. 648 -4
$7 hk_us_auth*0008273 $a do 20. století 650 07
$7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x dějiny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x sociální aspekty $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0081449 $a stravování $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0097393 $a jídla $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0079743 $a kuchařské suroviny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0035225 $a potraviny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0021712 $a víno $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0080007 $a zvyky a obyčeje $2 czenas 655 -7
$7 hk_us_auth*0039020 $a monografie $2 czenas 910 $a HKD002 $b 92992-V
Number of the records: 1