Number of the records: 1  

Cuisine and culture

  1. SYS0028966
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^7a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20240418121541.5
    007
      
    ta
    008
      
    140225s2011----xxu|||||-||||-00|-0-eng-d
    020
      
    $a 978-0-470-40371-6 (brož.)
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $T . $7 hk_us_auth*m0351485
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*0080104 $a Civitello, Linda $4 aut
    245
    10
    $a Cuisine and culture : $b a history of food and people / $c Linda Civitello
    246
    34
    $a Cuisine & culture
    250
      
    $a 3rd ed.
    260
      
    $a Hoboken : $b John Wiley & Sons, $c 2011
    300
      
    $a xii, 436 s. : $b il., faksim.
    648
    -4
    $7 hk_us_auth*0008273 $a do 20. století
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x dějiny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x sociální aspekty $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0081449 $a stravování $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0097393 $a jídla $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0079743 $a kuchařské suroviny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0035225 $a potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0021712 $a víno $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0080007 $a zvyky a obyčeje $2 czenas
    655
    -7
    $7 hk_us_auth*0039020 $a monografie $2 czenas
    910
      
    $a HKD002 $b 92992-V

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.