Number of the records: 1  

Food in society

  1. SYSm0564531
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20170119123608.7
    008
      
    091020r20072001xxk----e------|||-||eng-d
    020
      
    $a 0-340-72004-2 (brož.)
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    041
    0-
    $a eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351485
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*m0566787 $a Atkins, P. J. $q Peter J. $4 aut
    245
    10
    $a Food in society : $b economy, culture, geography / $c Peter Atkins and Ian Bowler
    260
      
    $a London : $b Hodder Arnold, $c 2001
    300
      
    $a xii, 328 s. : $b il., mapy
    500
      
    $a This impression printed in 2007
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x sociální aspekty
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x kulturní aspekty $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x ekonomické aspekty $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0035225 $a potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0222278 $a globalizace $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012849 $a konzumní společnost $2 czenas
    655
    -7
    $7 hk_us_auth*0039020 $a monografie $2 czenas
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*m0566788 $a Bowler, Ian R. $4 aut
    910
      
    $a HKD002 $b 84741-V

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.