Number of the records: 1
Food science and technology
SYS m0567939 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-HkUHK 005 20091123135133.0 008 091123s2009----xxk----e------|||-||eng-d 020 $a 978-0-632-06421-2 (váz.) 040 $a HKD002 $b cze 041 0-
$a eng 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351497 245 10
$a Food science and technology / $c edited by Geoffrey Campbell-Platt 260 $a Chichester : $b Wiley-Blackwell, $c 2009 300 $a xi, 508 s., [14] s. barev. obr. příl. : $b il. 650 07
$7 hk_us_auth*m0296773 $a potravinářství $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0062886 $a potravinářský průmysl $2 czenas 650 04
$7 hk_us_auth*0015226 $a potravinářská technologie 650 07
$7 hk_us_auth*m0079627 $a biotechnologie $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0035225 $a potraviny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0014848 $a hygiena potravin $2 czenas 655 -4
$7 hk_us_auth*0008280 $a kolektivní monografie 700 1-
$7 hk_us_auth*m0569701 $a Campbell-Platt, Geoffrey $4 edt 710 2-
$7 hk_us_auth*m0569703 $a International Union of Food Science and Technology $4 aut 910 $a HKD002 $b 84934-V
Number of the records: 1