Number of the records: 1  

Food science and technology

  1. SYSm0567939
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20091123135133.0
    008
      
    091123s2009----xxk----e------|||-||eng-d
    020
      
    $a 978-0-632-06421-2 (váz.)
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    041
    0-
    $a eng
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351497
    245
    10
    $a Food science and technology / $c edited by Geoffrey Campbell-Platt
    260
      
    $a Chichester : $b Wiley-Blackwell, $c 2009
    300
      
    $a xi, 508 s., [14] s. barev. obr. příl. : $b il.
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0296773 $a potravinářství $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0062886 $a potravinářský průmysl $2 czenas
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0015226 $a potravinářská technologie
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0079627 $a biotechnologie $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0035225 $a potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0014848 $a hygiena potravin $2 czenas
    655
    -4
    $7 hk_us_auth*0008280 $a kolektivní monografie
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*m0569701 $a Campbell-Platt, Geoffrey $4 edt
    710
    2-
    $7 hk_us_auth*m0569703 $a International Union of Food Science and Technology $4 aut
    910
      
    $a HKD002 $b 84934-V

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.