Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0015226 amg^"
  1. Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt . Chichester : Wiley-Blackwell, 2009 . xi, 508 s, [14] s barev obr příl . ISBN 978-0-632-06421-2 (váz.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Food science and technology

    book

  2. Henri Nestlé (1814-1890) : vom Frankfurter Apothekergehilfen zum Schweizer Pionierunternehmer / Albert Pfiffner  Zürich : Chronos Verlag, [1993]  ©1993 . 330 stran . ISBN 3-905311-27-5 (v knize neuvedeno ; vázáno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Filozofická fakulta0100
    book

    book

  3. Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl II., Řízení technologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv  Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2017 . 616 stran . ISBN 978-80-7418-285-3 (brožováno). ISBN 978-80-7418-283-9 (soubor ; brožováno) .   [2, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0110
    Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.