Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0020567 xcla^"
  1. Nové pohledy na Reavenův metabolický syndrom X / K. Martiník, M. Jílek .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2007. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 258-261 .
    article

    article

  2. Reavenův metabolický syndrom X. / Karel Martiník .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 194-197 .
    article

    article

  3. Reavenův metabolický syndrom X / Karel Martiník ... [et al.] .
    In: Kinantropologické dny MUDr. V. Soulka na téma Optimální působení tělesné zátěže [360 s.]. ISBN 80-7041-388-3 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2001. S. 281-284 .
    article

    article

  4. Reavenův metabolický syndrom X / Martiník K. .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy [358 s.]. ISBN 80-85109-47-6 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2001. S. 265-267 .
    article

    article

  5. Repetitorium obezitologie / Karel Martiník ... [et al.] .
    In: Kinantropologické dny MUDr. V. Soulka na téma Optimální působení tělesné zátěže [360 s.]. ISBN 80-7041-388-3 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2001. S. 293-295 .
    article

    article

  6. Tělesná zdatnost a metabolické parametry u pacientů s obezitou / B. Rosenbergová ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2007. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 171-177 .
    article

    article

  7. Tělesné složení u pacientů s metabolickým syndromem ve srovnání se zdravými osobamim / Zdeněk Lačňák ...[et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 243-244 .
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.