Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0020717 amg^"
  1. Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení . Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994 . 35s .   [5, currently available 5]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0500
    book

    book

  2. Grands hôtels de Paris et d’Europe centrale et orientale / Mathieu Braunstein, Delphine Giraud, Gérard-Georges Lemaire  Paris : Eric Koehler, 1993 . 127 stran . ISBN 2-907220-08-X (brožováno) .   [2, currently available 2]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0200
    book

    book

  3. Hotely a ubytování v České republice 1998 = Hotel guide Czech republic 1998 hotelový průvodce : hotely, pensiony, motely, ubytovny, kempy, chaty : česky, english, deutsch . Brno : Computer Press, 1998 . 491 s . ISBN 80-7226-056-1 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  4. Hotely : architektura 20. století / Petr Svoboda (ed.)  Brno : Národní památkový ústav, Metodické centrum moderní architektury v Brně, 2021 . 174 stran . ISBN 978-80-87967-31-7 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Hotely

    book

  5. Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely : pražské hotely / Jan Chromý  Praha : Extrasystem Praha, 2014 . viii, 136 stran . ISBN 978-80-87570-18-0 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely

    book

  6. Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration

    book

  7. Moderní hotel / Jiří Černý, Jiří Krupička . Úvaly u Prahy : Ratio, [1999] . 223 s .   [5, currently available 4, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0400
    Prezenčně1000
    book

    book

  8. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek . Praha : MAG Colsulting, 2003 . 218 s . ISBN 80-86724-00-X .   [3, currently available 3]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0300
    Řízení hotelového provozu

    book

  9. Square meal : Prague restaurant & hotel guide / [author Jan Ghane Tabrizi]. . Praha : Axie, 2009 . 101 s . ISBN 978-80-903219-5-3 (brož.) .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Prezenčně1000
    Square meal

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.