Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0025363 amg^"
  1. The management of service for the restaurant manager / Raymond J. Goodman . Chicago : Irwin, 1996 . 300 s . ISBN 0-256-18737-1 : .   [2, currently available 2]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0200
    book

    book

  2. Mcdonaldizace společnosti : výzkum měnící se povahy soudobého společenského života / George Ritzer . Praha : Academia, 1996 . 176 s . ISBN 80-200-0571-4 .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Mcdonaldizace společnosti

    book

  3. Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.